30 aprill, 2012

2 paari.

Üle pika aja sai endale 2 paari kõrvarõngaid tehtud. Idee oli muidugi sada aastat vana mõlemal paaril. Aga suvi ju tuleb ja saab lehvitama hakata neid rohkem. Talvel mütsi-salli-kapuutsi seest ei näe nagunii ja kinni jäävad ka paksude riiete (eriti kudumite) külge.

Esimesed sulgedega on juba kõrvas käinud ja kiidusõnu korjanud. Suled sain Kangadžunglist, seal oli neid igasugu värvi, aga pisike punt ja suhteliselt kallis. Üle ei jäänud peaaegu midagi, osa läksid praaki ka.




Teised - südamekujulised - on ülilihtsad, sest põhiripats olemas, vaid väike leht külge ja valmis. Need on mõnusad suvised lillede ja väikeste sätendavate kividega. So not my type :) Siiski, vahel olen ka mina nagu lilleke, nii veider kui see ka poleks.



Enda kurvastuseks pean nentima, et diivanikatted jäävad ikkagi tegemata see kuu. Natuke võtan enda süüks ja natuke lükkan kellegi teise õlgadele ka. Eks ma hakkasin hilja harutama vana katet ja mõõtma ja siis tuli välja, et riiet jätkub ainult pooltele detailidele. Seega soovitus - mõõtke ikka ise enne üle, kas materjale jätkub :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar