20 detsember, 2012

Bakalaureus.

Selle võib lugeda küll viimase aja põhitegemiste hulka, mistõttu ei ole olnud aega õmmelda-kududa-heegeldada ja muid talveõhtul-teki-all-ja-teleka-ees "must do" tegevusi teha. Mitu õhtut, ööd ja päeva möödus küll teki all, aga hoopis nina läpakas tööd kirjutades ja hiljem mitmekordseid parandusi tehes. Kokku sai igatahes üks kobe kirjutis, mis hinnati suurepärase vääriliseks. Jaanuari alguses saab paberi ka kätte, millega lehvitada. Koos kiitusega. Olin juba küll maha kandnud selle cum laude variandi, aga venitasin ikka välja. Võib jälle risti seina peale teha.
Võttes üldiselt kokku, siis aasta 2012 läks küll edukalt, sai lõpule viidud kahed õpingud - ülikoolis ja motokoolis. Tulekul uus aasta, uued sihid, uued sündmused. Maailma lõpp jäi seekord jällegi olemata.
Seniks pakun aga vaatamiseks kaunis köites lõputööd.


Kuna pühad on seekord kohe eriti pikad, minul lausa nädalapikkused, siis võib loota, et teen väikse lõpuspurdi ja jõuan näputööd ja postitusi veel vana aastanumbri sisse juurde tekitada. Järjekorras on sokid, müts, köögikardin, seelik, kleit (lõpuaktusele peab ka midagi selga panema???) jne...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar