09 märts, 2011

Jätk.

Eile pressis uni uksest ja aknast sellise väega sisse, et ma pidin lihtsalt alistuma ja silmad vabatahtlikult kinni panema. Täna jätkan.
Kirjutasin oma kindakrohvist, aga korralikku pilti ei pannud. Nüüd parandan vea:



Teine projekt oli kapp. Ma olen kategooriliselt igasuguste asjade laialiolemise vastu ja tahtsin tegelikult hoidised ka ümber kolida. Nii me kopeerisimegi natuke Time Riders'ite pesa ja tegime värvitud OSB-ga seinad kapile. Üldmulje tuli selline, nagu tahtsin. Kapisisemuse pahteldasin robustselt ära (täiesti vale pahtli ostsin! halli värvi!), siis värvisin valgeks ja joonistasin keskele lilled peale. Riiulid tegime isa töö juurest (jällegi) toodud mööbliplaadist ja saematerjalist. Bauhaus on sessuhtes tore koht, et puiduvalik on suur.
Esialgu paningi kõik hoidised sinna ilusti ritta, aga kliima läks liiga soojaks seal, nii et tegime vahetust. Purgid viisime garaaži ja värvipotsikud tõime asemele. Oma lühikese logistikuameti pidamise jooksul olen selgeks saanud, et värvid ja muu vedel ehitussegu külma väga ei kannata, nõuavad termovedu kogu aeg. Nii tõingi värvid-pahtlid tuppa riiulile. Kapike näeb välja hetkel selline.
Pimedas:



Ja valges:



Tegelikult peab liigutatav uks ka ette tulema, aga sellega läheb veel aega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar