28 märts, 2011

Kevade, uu?

Rühib meie poole ikka väga visalt. Vaikselt viskab juba kopa ette, et iga hommik tekib oht ninuli käia, sest päevasel ajal sulanud vesi kujundab ennast öiste miinuskraadidega jääks ümber. Maja ees on võimalus ka autoga uisutada.
Vähemalt päevad muutuvad pikemaks, mis annab tegutsemisaega juurde või vähemalt nii ma endale kogu aeg sisendan, enne kui kell 9 uni peale tuleb.
Ühe projektiga sain siis jälle hakkama. Garaaži seinamaaling on valmis. Nagu ikka peaaegu kõigi mu joonistuste puhul, ei mahu kogu graafika ette antud ruumi peale ära. Seekord oli pigem niipidi, et panin keskkohaga puusse ja nii pidigi paremat poolt lihtsalt kokku lükkama. Janar aitas värvimisega.
Välja näeb nii:


Üks õhtu möksisin mingid kõrvarõngad ka kokku. Hetkel on selline tunne, et need pole nagu päris valmis veel. Täna tegin mõne paari veel juurde. See isetegemine paisutab kõrvarõngaste kogu ikka nii suureks, et mõned kunagi poest ostetud isendid peaks ära andma paari eurosendi eest või nii. 


Vasakul pooliku tundega,
paremal valmis tundega. 
 













Vasakul etnokad, paremal Merjele.











Köögi viimane tapeedita sein sai ka paar päeva tagasi katte alla. Muidu oli ikka väga veider, paar paani ainult puudu.


See nädalavahetus olime eriti tublid ja produktiivsed. Laupäev oli lihvimis-pahteldamis-tapetseerimispäev. Ehk siis kõige pealt lihvisime garderoobis seina ära, siis pahteldasime suure toa puuduvad kohad üle (Aide samal ajal kruntis) ja lõunast hakkasime tapeeti panema. Kahest rullist tuli uskumatult täpselt välja, aga nii on kõigi minu tapeediostmistega. Kui ma näen midagi ilusat, siis umbes mõtlen, mis tuppa see minna võiks ja mitu rulli sinna läheks. Ei mingit mõõtmist, lihtsalt ehku peale minek. Vahel veab ka. Janar pani üles ka uue peegli ja lambi, nüüd on kõik PEAAEGU perfo, aga mitte siiski veel täielikult.
Välja näeb nii:



Täna tegelesid isa ja Janar lülitite paigaldamisega. Minu põhitöö on need maalid, millega ei läinudki väga kaua aega:


Panime need isegi seinale juba. Aga kuna laeliiste pole ja sein tundub pisut poolik, siis ei anna need veel õiget efekti. Muidu jällegi - olen kõigega rahul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar