09 oktoober, 2011

Ja nii need nädalavahetused lähevad.

Väike pilt-paar meie peaaegu-valmis katusele ronimise konstruktsioonist, mis on nüüd põhimõtteliselt lõpetatud, kui välja arvata mõned pisidetailid. Aga need on üleelatavad.




Veel on meil olemas selline tore asi nagu kuur, mis alles nädal tagasi oli maast laeni pahna täis. Läks kõigest üks nädalavahetus, et sellest tantsuplatsi teha. Õigemini küll funktsionaalset ruumi, kus saab korralikult rehve, rattaid ja aiatarbeid-tööriistu ajutiselt ladustada. Minu kui jalgratturi jaoks läks elu hulga kergemaks ja tegelikult sai ära visatud kõvasti tarbetut kraami. Ma loodan, et prügimäe-metallimäe kulud-tulud jäävad omadega plussi. Siis oleme me võitnud igat pidi. 390 kg prügi eest taheti saada näiteks natuke üle 15€.

Väljaspool nädalavahetust sai Janari käe all kahest jalgrattast üks ja vägagi toimiv spordivahend. Mina kui esimene kasutaja ja proovija kiidan heaks.
Nii kurb, aga kaht erinevat ratast ma esialgses olekus pildistada ei jõudnud, Janar juba monteeris, kui ma koju tulin ja parasjagu ei tulnud meelde ka.


Janari vana ratta jupid.


Vt. Magnum

Kasvuhoone läks meil lammutamisele eile. Asemele tuleb uus ja uhke ja natukese väiksem. Ilm pidas ka peaaegu lõpuni ilus, lõpuks hakkas sadama, aga siis oli meil juba enamus tehtud. Siit näeb vana kasvuhoone nurka natuke. Osa puitkonstruktioonist oli nii mäda, et piisas vaid kerget lükkamisest ja juba tuli kinnitusest lahti. Mõned klaasid olid ka katki, neid sorteerisime siis hoogsalt. Täna sättis Janar vundamendi õigeks, nii et just nii suur see uus tulebki.


Ahjaa, vaadake, kui ilusti elulõngad rataste peale ronima on hakanud! Kõigest ühe suve põdesid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar