29 mai, 2014

Taburet vol. 2...?

Üht taburetti olen juba varem putitanud, aga kas sellest ka kirjutatud sai, vot ei mäleta enam. Neid kolmejalgseid taburette on meil kokku 3, nüüd võtsin ette teise. Kõik kolm on kunagi olnud punased ja seejärel valged. Nüüdseks on istumisosa valgest saanud kriimuline määrdunud beež ja üleüldse värv kohati maha tulnud.
Nii ma võtsin jälle kuumapuhuri ja pahtlilabida kätte ning asusin vanasid kihte eemaldama. Istet oli lausa lust teha, aga jalad see-eest paras jant. Suurema osa värvist maha saanud, tõmbasin liivapaberiga kogu kupatuse sirgemaks ja ladusin seejärel kolm uut kihti valget mööblivärvi peale.
Viimase idee, panna istmele pehmendus ja riie peale, leidsin 2012nda aasta jaanuari Kodu&Aed ajakirjast. Poroloon pärineb Abakhanist, katteriideks on Janari triiksärk ja nööbikatte/lipsud lõikasin oma vanast seelikust. Jalgadele sokkide otsa tõmbamise ideed olen ka kuskil ajakirjas kunagi näinud. See on hea viis, kuidas fikseerida ära vildid, mis jalgade alla panin, et põrandat ei kriibiks. Tavaliselt kipuvad need üsna kähku ära kaduma, nüüd peaks aga see probleem olema lahendatud.

Enne puhastust


Peale värvi eemaldust/lihvimist


Valmis!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar