23 mai, 2014

Tuba põnnile.

Hakkasime ehitusega pihta aprilli alguses. Selle toa kohal oli algselt lihtsalt avatud ruum diivani ja tugitoolidega, mis sai kasutust minimaalselt ehk tavaliselt siis, kui mõne sündmuse puhul ööbijaid rohkem oli ja diivan magamiskohana käiku läks. Majaprojektis on see tuba siiski kinnine ja lastetoaks mõeldud, küll teistpidise planeeringuga.
Toa sisustamisel sai põhivärviks valge, kuna päevavalgust satub sinna vaid läbi ühe katuseakna. Mida rohkem pindu valgeks värvisime, seda heledamaks tuba läks ja praegu ei tunnegi puudust suuremast aknast. Pigem on hoopis mugav, et katuseakna rulooga saab toa ühe liigutusega magamiseks sobivalt hämaraks muuta.
Meie karvasele lapsele meeldib tuba väga, eriti see Ikea vaip. Voodis käib ta ka aeg-ajalt magamist proovimas, teeb tulevasele beebile juba aset soojaks. 





Tapeet pärineb Boråstapeter'i kollektsioonist Marstrand, ostetud Värvikeskusest. Seal on tõesti suur valik ja kataloogist tellides sain oma rulli kätte juba nädala pärast. Ma ei tahtnud midagi väga titelikku, vaid pigem universaalset, mis sobiks lapse tuppa pikemat aega. Janari heakskiidu pidi tapeet ka saama. Laes ja seinas on vastavalt Vivacolor Interior White ja Interior Satin, põrandal Amello põrandaõli, hiljem tõmbasime sama firma karnauba vesivahaga kogu pinna üle.
Oma näpukestega tegin kardinad, lipukesed ja tähed laelambile. Janar tahtis seda lampi juba prügikasti visata, sest lõime kordamööda sinna pidevalt pead ära. Saime õnneks ühe metallist jupi vahelt ära võtta ja lühtri kõrgemale lae alla tõsta. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar