21 mai, 2014

Talvemüts südasuvel.

Täpselt selline tunne oli küll esmaspäeval pilti tehes, et valisin kõige kuumema ilma nii talvise eseme tegemiseks nagu seda on üks müts. Tegelikult alustasin kudumist paar nädalavahetust tagasi bussiga Pärnust Tallinna sõites ja sel ajal oli ilm veel üpris jahe, oleks võinud vabalt mütsi pähe tõmmata.
Muster pärineb ikka (ülla-ülla) Dropsi lehelt, tegemist ülilihtsa projektiga, muster asub siin. Ei saa mul veel isu täis sellistest lotu-mütsidest, muu tegumoega mütse minu riiulist ei leiagi. Lõngadena kasutasin Drops Alpacat ja Rowan Kidsilk Haze'i, viimast seepärast, et Drops Kid-Silki Järve käsitööpoes sel hetkel polnud ja ei viitsinud spetsiaalselt otsima ka minna. Värvid sobisid edukalt kokku ka kahe erineva tootja puhul, Rowani värv oli vist 595 Liqueur ja Drops 3969 punane/lilla.
Äär ei jäänud minul nii rulli nagu näidisel, aga see eriti ei morjenda. Iseenesest tundub müts küll jube soe olevat, loodetavasti mohäärlõng täidab oma eesmärki ka jahedamate ilmade korral. Nüüd ei jää muud üle, kui müts kappi talve ootama panna. Kommentaariks eelmisele postitusele - tuli tõesti kudumisisu tagasi peale pahtlite-värvide-liistudega mässamist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar