02 august, 2011

Enne ja pärast puhkust.

Enne reisile minekut ostsin endale vihmakombe, millel polnud mingit pakkekotti ja Janari kalamehekostüümil ka mitte. Seega õmblesin ülikiiresti neile kotid, mis vihmariided võimalikult väikseks teeks, aga et need samas ikka ära mahuks. Tulid välja sellised toredad, ainult et suht kitsad, sinna ikka pidi punnitama neid. Janari kostüüm lagunes ära muidugi ja uuel kilekomplektil oli kotike ka kaasas, nii et nüüd on üks üle. 

Retuusimaania ei lõppe niipea vist, üks paar on juures jälle. Ostsin selle kanga Kangast&Nööbist, kui seal allahindlus oli. Jõle hea stretch on, selline tugev, nagu trikooriie või mis iganes selle nimi on, millest ujumistriideid tehakse. Pidin need ju enne Norrat valmis saama, et nendega uhkeldama minna. Läks päris asja ette, kandsid neid kordamööda tavaliste mustade retuusidega. Kui ühed ära pesin, siis sain teised kohe samal ajal jalga visata.

 Tulin tagasi ja avastasin, et suveniire pole ikka piisavalt. Norra auguga münte oli küll järgi väga täpselt paarisarv, viisime viimasel päeval ju taarat ära. Nii sündisidki need toredused. Endale pole veel jõudnud teha, aga kavas on ja natuke suuremad kui pildil, kuigi need meeldivad mulle ka väga.








Koju jõudes leidsin eest ühe lille. Mina olen üldiselt väga laisk kastja ja lasen enamikul taimedest ära surra, aga ehk seekord läheb paremini ja jätkub õieilu meile veel pikalt.
Orhidee ei taha väga palju kastmist ka, praegu on plaanis iga pühapäev pista pott vett täis kraanikaussi, lasta vett täis imeda ja siis tagasi lauale. Ma nii väga hoian pöialt, et see kasvaks ilusti-kenasti ja õitseks ka. Praegu on absoluutselt kõik õied lahti.
BTW, Aide tõi mulle selle sünnipäevaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar