27 detsember, 2011

IKEA!

Meie toreda sündmuse - 7 koosveedetud aasta - puhul käisime väiksel ostureisil Vantaa IKEA's. Mul oli juba peaaegu kõik välja vaadatud, mida sealt osta, aga koha peal oleks vist rekkatäie kaubaga ka minema sõitnud, kui rahakott lubanuks.

Tõime sealt ära kaks suuremat mööblieset - telekaaluse ja riiuli. Lisaks veel paar rulood ja muud nipet-näpet.

Riiulile olen ma suutnud juba palju asju ära mahutada. Aga selle jaoks see ostetud ju saigi! Kaks lisaruudukest ostsime ka, mis ühest ruudust neli teeb. Sinna panin pudelid ja nagu näha, siis on kõik juba täis.


Telekaalusega panime naaatuke mööda mõõtudelt - muusikakeskus ei mahtunud 1,5 cm-ga klaasuksega kappi ära laiupidi ja pikkupidi ei saa ka panna. Niisiis sai sinna toppida igasugu muud juhtmendust.


See must ruloo on ka IKEA-st pärit, samasugune valge on telekaalusetoas. Alles pärast tulime selle peale, et oleks pidanud 3 tk veel võtma, sest aknaid on neli ja kui päike väljas sirab, siis oleks tore kõik aknad kinni tõmmata. Tavaliselt me sirava päikesega muidugi telekat ei vaata, aga harva juhtub ka seda.


PS: Meie tänavuaastane jõulukuusk kogu oma kauniduses. Kinke oli jõululaupäeval ainult kordades rohkem, üksiküritajad jäänud veel omanikke ootama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar