28 detsember, 2011

Selle aasta viimane puhkus.

Teisipäeva hommikul panin kirja absoluutselt kõik, mis vajab tegemist. Ega kõike ei jõudnud, aga üllatavalt palju aega jäi õmblemiseks.
Veelkord sorteerisin kappi ja väga kriitilise pilguga käisin kõik riiulid üle. Tulemusena sain lahti järjekordsest suurest kotitäiest tolmu koguvast kraamist. Loodan, et lähevad asja ette kellelgi teisel.

Esiteks tegin väiksemaks ühe topi, mille Norrast ostsin. See oli täielik lohvakas. aga ilmselt siis nii naeruväärse hinnaga, et ei saanud poodi jätta. Allpool on retuusid, mis valmisid DSV jõulupeo esinemise jaoks, aga ma kavatsen neid ka niisama kanda - väga mõnus erk sinine.

 

Selle rohelise pluusi tegin ka kitsamaks ja ups, pisut läbipaistev on teine. Tundub, et poes olles meeldib mulle laiu asju osta, aga pärast kanda ei meeldi. Tuleb tõdeda, et midagi  proovikabiinides valgusega tehakse, et seal kõik selga sobib. Ja retuusid (jällegi) tegin täna. Olin õnnejunnis selle kanga üle - kudum. Ostsin umber kuu tagasi Sokisahtlist paksud sukapüksid, need läksid nii kiiresti topiliseks, et ma ei taha neid kodus ka jalga panna. Okei, nii hull pole asi, aga siiski - vääääääga topilised. Nii ei jäänudki mul muud üle, kui ise soojad mustad retukad teha. Talvel tahaks ju ka seeliku-kleidiga käia ja mitte jalgu ära külmetada.


Armas sõber Tauri ostis meile ära HRL 2012 piletid. Läks lausa nii õnneks, et sai fännipileti ostjana pluusid ka kaasa. Janari XXL-i tegin pisut väiksemaks ja enda XXXLi...samuti "pisut" väiksemaks. Õigupoolest lõikasin mõlemalt küljelt lihtsalt 20 cm ja varrukad maha. Nüüd on lausa naiste lõike moodi!

ENNE


PÄRAST

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar