27 detsember, 2011

Jõul ja kodu.

Ikkagi ei saa ma avaldada kõiki ise meisterdatud kinke, aga osa neist siiski.

Tegin ühe posu kellpatju autode omanikele.

Emale


Merlele


Isale


Ise sain kingiks oma salajase soovi - suure peegli. Käisin isegi Janarile näitamas, kust ja millist ma tahaks ja oh imet, päkapikk oligi kuuse kõrvale kohale vedanud selle. Pakk oli ju nii suur, et kuuse alla ei mahtunudki. Külaliste meelest võis seal olla hoopis aken või uks.


Tarvilike asjade õmblemisega olen ka tegelenud. Kõige viimasena ehk täna tegin madratsile katte. See on memme vana madrats, aga kõlbab ehk veel istumiseks, kui toolidest puudus peaks tulema või magamisasemeks.


Kusjuures tagaplaanil on näha kinki, mille Janar isa käest sai - raadiot. Jah, see on see kollane. Ma lippasin sellega täna õnnelikult mööda maja ringi. Ei ole ju igas toas raadiot ja õmmeldes ei viitsi alati arvutit käima panna, et taustamuusikat oleks. Kiidan igati, väga hea raadio - kerge kanda, sang olemas, töötab nii stepli- kui ka patareivariandiga.

Kardinaid vorpisin ka üpris hiljuti, et uudishimulikud naabriprouad ei saaks igal ajal aknast sisse vahtida. Mõlema suure akna ette tegin, kuigi praegu mõtlen, et peaks ehk ära vahetama, punased varjavad rohkem ja seal tagumises toas pole väga palju liikumist.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar